Start

Vi som arbetar på BSC

Lättsamma kundträffar

After works, mingel och afterski.
 

After works, mingel och afterski.

Bjud in till en After Business Club!

Kundträffar i form av after work/mingel har flera fördelar:
– Enkelt sätt att möta kunder på ett avslappnat vis
– Tidseffektivt
– Tacksamt som återkommande event ett par gånger per år t ex
– Rätt effekt fås med relativt enkla medel som t ex: valet av bar, drinkar eller öl, söder eller Stureplan, tema som after ski.
– Bra utbud av barer med centralt och lättillgängligt läge
– Prisvärt

Vi på BSC har ett brett utbud av olika upplägg för lättsamma kundträffar. Vi har väldigt stor erfarenhet av att genomföra after works, bara i vår egen regi har vi de senaste åren genomfört ca 25 st – alla på olika ställen. Varmt välkommen att ta del av vår erfarenhet och våra råd.

Vi ser till att det blir enkelt att göra en kundträff!
Vi hjälper er att hitta rätt ställe, upplägg och förtäring som passar just för er. Vi avlastar er, säkerställer och håller i hela arrangemanget.

Lite inspiration kring after works och mingel:
After Work på trendiga Söder. Bjud in era kunder till avslappnad after work på Söder med ett centralt och lättillgängligt läge. Ett prisvärt, uppskattat och enkelt sätt att bibehålla/skapa goda kundrelationer. Förslagsvis mellan kl 17-19 med 2 glas vin/öl och en matig wrap.

Mingelträff. Starta helgen med en trevligt mingel i kvarteren runt Stureplan. Mellan kl 17-20 har ni en avgränsad yta i baren för era kunder, 2 drinkbiljetter och 3 snittar. Gärna en torsdag eller fredag så att era gäster sedan kan mingla vidare ut i Stockholms-natten.

Afterski i Gamla Stan. Bjud in till afterski på mysig pub i Gamla Stan som ger rätt känsla. Coverband, jäger och personalen i skidglasögon. Om ni önskar fullt pådrag på dekoren -vi tar fjällen till Stockholm.