Start

Vi som arbetar på BSC

Nu gör minigolfen comeback!

Nyhet, minigolfens Mecka.
 

Nyhet, minigolfens Mecka.

NYHET! Det här är inte den vanliga parkminigolfen. Det här är byggt av mästare med omsorg. Här finns förutom fantastiska banor en härlig sommarservering med ”lounge-häng” där man kan avnjuta god mat tillsammans med en kall öl eller ett glas vin för både den lilla och stora gruppen. Njut av god dryck, trevlig belysning, häftiga banor och god mat! Krydda till det med att utmana en världsmästare eller få en världsmästares tips och knep på hur du förbättrar ditt spel under säsongen!

Med 20 meter från tunnelbanan, med konferenslokal runt hörnet är det här det ultimata stället att ta med personalen för en somrig kickoff! Abonnera hela anläggningen eller en del eller ta med den lilla gruppen. Här finns plats för alla.

FÖRETAGSPAKET
För enkelhetens skull har vi satt ihop ett förslag på hur kvällen kan se ut utan att ni abonnerar hela anläggningen, paketets innehåll ser ni till höger. När ni anländer på plats möts ni av en spelvärd som hälsar er välkommen. Spelvärden berättar om regler samt hur ni bäst går till väga för att kora bolagets mästare. Mat avnjuter ni från den härliga sommarmeny innan eller efter rundan.

ABONNERA HELA ANLÄGGNINGEN
Anläggningen kan abonneras för er egen familjedag då ni kan bjuda in kunder och medarbetare med familjer för en turnering. God bjudmat och glass för de små och vin för de stora finns möjligheter för. Kontakta oss för priser och mer detaljer.