Start

Vi som arbetar på BSC

Julbord på Skeppsbrokajen

Mister French - Brasserie Générosité.
 

Mister French - Brasserie Générosité.

Underbart läge på Skeppsbron, precis bredvid ”Stenbäck-granen”, nedanför Slottet och mittemot Grand Hôtel. De nyrenoverade lokalerna är flexibla och passar för företagsevents och middagar.

Känslan
Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar juligt och hemlagat; från kryddig glögg till ett dignande buffébord och ett helt rum fullt av godis och sötsaker.

Läget och lokalen
Med en svårslagen utsikt över vattnet från Skeppsbrokajen mot Skeppsholmen, Gröna Lund och Djurgården är Mister French vackert beläget och en perfekt plats för att runda av året på. Det upprustade tullhuset har fortfararande sin ruffiga charm och kombinerat med en sofistikerad art deco inredning blir vintern på Mister French både hemtrevlig och varm samt exklusiv och iögonfallande.

Om julbordet
Här dukas det upp ett hemlagat, traditionellt och klassiskt julbord innehållandes julens alla smaker; bland annat olika sillar, ostar, hemlagade terriner och köttbullar till färska räkor och fisk samt korvar och grillat kött med mera. En generös buffé behöver ett sött avslut och det bjuds det på i godislandet – ett helt rum fyllt med godsaker som kakor, pannacotta, fruktsallad, kolor och julgodis.

Skaldjursmeny
En av Mister French specialtéer är skaldjur och därför finns möjlighet att istället för traditionellt julbord boka vår speciellt framtagna skaldjursmeny.

Gruppstorlek
Möjlighet till sällskap mellan 30-300 personer.

Hur en julfest hos Mister French kan se ut:
Vi har färdiga upplägg beroende på hur stor er grupp är, skicka en förfrågan till oss så får ni snabbt förslag på upplägg, priser och tillgängliga datum.

BSC-julknapp