Start

Vi som arbetar på BSC

”Mitt sanna jag” – Sanna Nielsen

Välkommen till en show med en av Sveriges absolut folkkäraste artister och starkaste sångerskor!
 

Välkommen till en show med en av Sveriges absolut folkkäraste artister och starkaste sångerskor!

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby, Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler. Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en show och kväll med fest och glädje men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige absolut bästa musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.

VIP-paket till Hamburger Börs
Vi erbjuder ett uppskattat middagspaket för en helkväll på Hamburger Börs. Värdinnor tar emot vid dörren, fördrink och innan showen avnjuter ni en trerätters middag i de anrika lokalerna. Avsluta gärna kvällen med att besöka Stockholms uteliv, bara några kvarter från Börsen – vi hjälper även till med det. En perfekt kväll för era kunder eller anställda.

OM VÅRA VIP-PAKET:
I våra VIP-paket så är både underhållning, middag och service ordnat, till de populäraste och ofta slutsålda evenemangen. Enkelt och snabbt bokat!
För vissa föreställningar så har vi till och med utvalda BSC-exklusiva datum som är reserverade just för våra kunder.

SPECIALARANGEMANG OCH EVENT

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Hamburger Börs lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnera en hel föreställning
Ta en hel föreställning bara för ert företag – era kunder kommer att ÄLSKA er!
BSC hjälper till med inbjudningar/anmälan digitalt, avprickning på plats , produktionen av er scenkommunikation innan showen, goodiebags – ja, hela arrangemanget! Kontakt för mer info om abonnering

Konferens
Skräddarsy er nästa konferens i en annorlunda och inspirerande miljö. Den befintliga tekniska utrustningen möjliggör det mesta vilket effektiviserar planering och logistik kring arrangemanget.

Teknik
Lokalerna har en modern och komplett teknikutrustning för fullskalig show, vilket ger i det närmaste obegränsade möjligheter för en spektakulär inramning av en konferens, ett seminarium eller en workshop.

BSC och Hamburger Börs!
BSC har sedan många år ett mycket nära samarbete med Hamburger Börs och hjälper till med bokningar och arrangemang för företag där. Vi visar gärna lokalerna för er!