Start

Vi som arbetar på BSC

Musikalen ”Livet är en schlager”

Stjärnspäckad ensemble!
 

Stjärnspäckad ensemble!

”Livet är en schlager” är berättelsen om en människa som håller på att vinna hela världen men förlora sin själ. En fruktansvärt rolig, rörande och omtumlande saga om solidaritet, om längtan efter att få va något mer än det som bara ögat ser – och förstås drömmen om en tonartshöjning och en jävlarimig refräng!

Musikalen ”Livet är en schlager” bygger på den folkkära filmen med samma namn, men Jonas Gardell har skrivit ett helt nytt manus och tillsammans med Fredrik Kempe har han skrivit en rad helt nya, helt underbara låtar.

Den stjärnspäckad ensemblen:
I rollerna ser vi Helen Sjöholm, Peter Jöback, Jonas Helgesson, Johan Glans, Måns Möller, Katarina Ewerlöf, My Holmsten och Frida Westerdahl.

Företagsarrangemang och VIP-paket
Vi hjälper till med event i samband med föreställningen och vi har även färdiga VIP-paket med god mat och dryck och sittplatser i kategori A – allt detta i en mycket trevlig miljö på Cirkus.
- VIP-paket: Kvällen inleds med en välkomstdrink och sedan en lyxig trerättersmiddag i Cirkus anrika lokaler.
- Champagnebaren: En mingelbuffé i champagnebaren.
- Enskild middag i loge: En exklusiv mindre middagssittning i Ernst Rolfs Loge, innan ni intar era platser.
- Skräddarsytt: Vi hjälper till med event i samband med musikalen, kontakta oss med önskemål!

Bokning
Fyll i antal och önskat datum via den gröna knappen till höger, så återkommer vi kvickt med tillgänglighet och mer information. OBS! Boka redan nu, populäraste datumen går åt som smör i solsken.