Start

Vi som arbetar på BSC

New York

5-dagars kickoff i drömmarnas stad.
 

5-dagars kickoff i drömmarnas stad.

Flyg
Arlanda – New York med SAS, ankomst strax efter lunch
New York – Arlanda, ankomst Stockholm tidig morgon

Hotel Metro New York
Metro är ett trevligt förstaklasshotell i klassisk stil med bra läge på Midtown Manhattan. Man promenerar till Empire State Building, Madison Square Garden och flera av Manhattans sevärdheter. Man erbjuds fri Wifi, ”complimentary” frukost, ett juste gym samt en terrass på taket.
Läs mer på www.hotelmetronyc.com

Program
Dag 1
Ankomst New York där en transfer väntar för transport till hotellet på Manhattan.
Efter incheckning och en stunds avkoppling samlas vi i hotellets reception för att promenera till Capital Grill Chrystler Center dit det tar c:a 12 minuter att gå. Där bokar vi rummet ”The Wine Vault” som passar utmärkt för att göra presentation av gruppen, produktinformation m.m. Ostörd och i en inspirerande miljö.

Dag 2
Egna studiebesök under dagen och på kvällen besöker vi Madison Square Garden för NBA – basket mellan New York Knick och Detroit!

Dag 3
Hämtning vid hotellet för en ”food – walk tour” där vi med hjälp av en kunnig guide smakar vi oss igenom restaurangtäta kvarter i New York. Touren skräddarsys efter önskemål och behov.

Dag 4
En buss hämtar kl 11.00 på hotellet för transport till en minst sagt hisnande upplevelse, helikopter! Turen tar 10-15 minuter och ger en magnifik vy över Frihetsgudinnan, Central Park m.m. Efter turen går turen vidare till Brooklyn. Lunch är satt i Williamsburg kl 01.30 på en restaurang som heter Aurora.

Efter lunchen promenerar ni till Brooklyn Brewery. Ni ska vara där kl 17.00. Turen börjar med ett smakprov av fyra olika ölsorter där ni får en liten berättelse av deras experter om varje enskild ölsort. Provningsglasen får ni behålla. Därefter blir det en liten rundvandring i bryggeriet och efter turen finns det möjlighet att handla souvenirer. Arrangemanget avslutas 19.00. T-bana tillbaka till hotellet.

Dag 5
Transfer på förmiddagen till Jersey Outlet och en dag med shopping. Tips – köp en resväska och fyll med kläder, leksaker, accessoarer och annat som erbjuds i detta shoppingparadis. Jersey Outlets ligger bara 10 minuter från Newarkflygplatsen dit vi beger oss runt 15.30 för hemfärd.

I detta resepaket ingår;
Flygresa med SAS tur/r
Flygskatter
Tre nätter i dubbelrum inkl. lokal skatt
Busstransport flygplats – hotellet v.v.
Guide som möter vid ankomst
Måltider enligt program
Samtliga transporter enligt program
Guide enligt program

Tillkommer:
Enkelrumstillägg
Dryck i samband med måltiderna