Start

Vi som arbetar på BSC

Ola Salo på Hamburger Börs hösten 2019

It takes a fool to remain sane!
 

It takes a fool to remain sane!

Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras med sitt ikoniska The Ark. Plötsligt stod han där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyanta, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar. Showen har gjort stor succé i Göteborg både hos publik och bland kritikerna i Göteborg där den har spelats på Rondo våren 2019.

Nu till hösten kommer han till Stockholm och Hamburger Börs med sin bejublade första egna show. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.

Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist!

VIP-paket till Hamburger Börs
Vi erbjuder ett uppskattat middagspaket för en helkväll på Hamburger Börs. Värdinnor tar emot vid dörren, fördrink och innan showen avnjuter ni en trerätters middag i de anrika lokalerna. Avsluta gärna kvällen med att besöka Stockholms uteliv, bara några kvarter från Börsen – vi hjälper även till med det. En perfekt kväll för era kunder eller anställda.

OM VÅRA VIP-PAKET:
I våra VIP-paket så är både underhållning, middag och service ordnat, till de populäraste och ofta slutsålda evenemangen. Enkelt och snabbt bokat!
För vissa föreställningar så har vi till och med utvalda BSC-exklusiva datum som är reserverade just för våra kunder.

SPECIALARANGEMANG OCH EVENT

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Hamburger Börs lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnera en hel föreställning
Ta en hel föreställning bara för ert företag – era kunder kommer att ÄLSKA er!
BSC hjälper till med inbjudningar/anmälan digitalt, avprickning på plats , produktionen av er scenkommunikation innan showen, goodiebags – ja, hela arrangemanget! Kontakt för mer info om abonnering

Konferens
Skräddarsy er nästa konferens i en annorlunda och inspirerande miljö. Den befintliga tekniska utrustningen möjliggör det mesta vilket effektiviserar planering och logistik kring arrangemanget.

Teknik
Lokalerna har en modern och komplett teknikutrustning för fullskalig show, vilket ger i det närmaste obegränsade möjligheter för en spektakulär inramning av en konferens, ett seminarium eller en workshop.

BSC och Hamburger Börs!
BSC har sedan många år ett mycket nära samarbete med Hamburger Börs och hjälper till med bokningar och arrangemang för företag där. Vi visar gärna lokalerna för er!