Start

Vi som arbetar på BSC

OMG med Eric Gadd

Sveriges okrönte soulkung är höstens artist på Hamburger Börs!
 

Sveriges okrönte soulkung är höstens artist på Hamburger Börs!

Förra året firade Eric Gadd 30 år som artist och nu är det äntligen dags att debutera med en egen show.  En helkväll, inkluderat en Dinnerclubmeny signerad artisten själv samt en 90 minuters soulshow med ös från början till slut, utlovas.

– Det här är ingen ”story of my life” utan snarare en musikalisk resa genom min karriär, med betoning på musik. Har man varit på mina konserter tidigare känner man igen sig men här pushar vi det lite extra. Förhoppningen är att publiken ska ställa sig upp och dansa från första sekund, hälsar Eric.

Med sig på scenen har Eric ett fullt band, med blås, bestående av några av Sveriges absolut mest erfarna musiker. Tillsammans med dem kommer han framföra låtar från hela sin låtskatt och kanske till och med hylla någon av sina gamla idoler.

Gadd REC

VIP-paket till Hamburger Börs
Vi erbjuder ett uppskattat middagspaket för en helkväll på Hamburger Börs. Värdinnor tar emot vid dörren, fördrink och innan showen avnjuter ni en trerätters middag i de anrika lokalerna. Avsluta gärna kvällen med att besöka Stockholms uteliv, bara några kvarter från Börsen – vi hjälper även till med det. En perfekt kväll för era kunder eller anställda.

** JUL EDITION **
I slutet av november är det dags att slå upp portarna till Hamburger Börs i julskrud och det traditionella julfirandet, där ni njuter av en juldoftande lyxig meny med kollegorna eller kunder.

Julen på Börsen startar 22 november, onsdag – lördag, t.o.m. 15 december.

BSC-julknapp

OM VÅRA VIP-PAKET:
I våra VIP-paket så är både underhållning, middag och service ordnat, till de populäraste och ofta slutsålda evenemangen. Enkelt och snabbt bokat!
För vissa föreställningar så har vi till och med utvalda BSC-exklusiva datum som är reserverade just för våra kunder.

SPECIALARANGEMANG OCH EVENT

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Hamburger Börs lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnera en hel föreställning
Ta en hel föreställning bara för ert företag – era kunder kommer att ÄLSKA er!
BSC hjälper till med inbjudningar/anmälan digitalt, avprickning på plats , produktionen av er scenkommunikation innan showen, goodiebags – ja, hela arrangemanget! Kontakt för mer info om abonnering

Konferens
Skräddarsy er nästa konferens i en annorlunda och inspirerande miljö. Den befintliga tekniska utrustningen möjliggör det mesta vilket effektiviserar planering och logistik kring arrangemanget.

Teknik
Lokalerna har en modern och komplett teknikutrustning för fullskalig show, vilket ger i det närmaste obegränsade möjligheter för en spektakulär inramning av en konferens, ett seminarium eller en workshop.

BSC och Hamburger Börs!
BSC har sedan många år ett mycket nära samarbete med Hamburger Börs och hjälper till med bokningar och arrangemang för företag där. Vi visar gärna lokalerna för er!