Start

Vi som arbetar på BSC

Parfymskola

Hur står det till med din doftgarderob?
 

Hur står det till med din doftgarderob?

Vi är alla måna om att ha en klädgarderob som täcker alla möjliga tillfällen, men hur ser det ut med din doftgarderob? Har du haft samma parfym i alla år eller vågar du testa något nytt?

Lättsam och lärorik aktivitet – med en touch av flärd 
Här får du förkovra dig i parfymrikets härliga ingredienser och dofter, samt låta dig inspireras och testa på parfymer som du inte trodde passade just dig. Parfymens historia avhandlas på ett mycket intressant och lättsamt vis, och ger en god bas för att förstå varför parfymmarknaden och utbudet ser ut som det gör idag. Vi får även praktiska tips för ditt eget parfymanvändande som vi tror du börjar använda direkt efter denna parfymskola!

Fredrik Johansson som arbetar på en av landets ledande grossister och agenturföretag inom parfym och hudvård tar emot oss i deras fantastiska lokaler i hjärtat av Stockholm. Här bjuds det på bubbel och snittar under tiden som Fredrik tar med er på en parfymresa ……..

Efter parfymskolan går ni tillsammans till en närliggande restaurang där ni avnjuter en god middag.

Mer om Fredrik Johannson
Fredrik har bla erfarenhet av att driva en parfym- och hudvårds disk i den prestigefulla Harvey Nichols affären i London och har ett genuint intresse av klassiska och nya parfymer. Fredrik var också National Training Manager för olika doftmärken i 7 år och arbetade då bland annat med följande doftmärken: Hermès, Annick Goutal, Jimmy Choo och Van Cleef and Arpels.