Start

Vi som arbetar på BSC

Patrullövning

Uppställning! Giv akt!
 

Uppställning! Giv akt!

Träningsformen ”Army” eller ”militärträning” har fått stort genomslag med sin enkla men tuffa träning, där t ex däck används som tyngder och hinderbanor ska genomlidas. Disciplin, ordning och reda. Nu kan även grupper göra detta som en utomhusaktivitet med fokus på samarbete och problemlösning.

Patrullövning – Teambuilding
Teambuilding med duktiga instruktörer utbildade för teamaktiviteter, samtliga med militär bakgrund och med rätta militära stilen och uttrycken. – GIV AKT! Uppgifterna kan genomföras av alla! Inga förkunskaper krävs. Nivån, intensiteten och svårighetsgraden anpassas efter individerna i gruppen. I team genomförs en patrullövning med grupp och individuella övningar som utmanar både kroppen och hjärnan. Gruppen iakttas av erfarna och utbildade gruppinstruktörer, och feedback lämnas efter övningen.

Så här går Patrullövningen till
Samtliga ställer upp utomhus för indelning i fördefinierade grupper Alfa, Bravo, Charlie, Delta, Echo. Varje grupp erhåller utrustning i form av kartor, ryggsäck, hjälpmedel mm och en följeinstruktör och sedan ska olika fysiska och mentala uppdrag lösas. I botten finns givetvis en poängkamp, och kommer troligtvis vara det deltagarna fokuserar på.
De olika gruppernas sätt att lösa fysiska och mentala problem följs och iakttas av handledare, hur de olika deltagarna interagerar med varandra, hur den utsedda gruppchefen löser sin uppgift och ifall det finns någon person i de olika grupperna som sticker ut i positiv bemärkelse. Men som sagt ett roligt, svettigt upplägg där man verkligen får praktisera teambuilding med duktiga ledare (samtliga med militär bakgrund och utbildade för teamaktiviteter).

Passar vilka grupper?
Ledningsgrupper, sälj- och marknadsavdelningar, hela företag.
Väldigt flexibel aktivitet som kan passa både den lilla gruppen men också riktigt stora grupper, då arrangemanget genomförs utomhus. Vid riktigt stora grupper kan Stockholm Stadion tas i anspråk.