PREMIUM SERVICE

FÖR DIG SOM HAR FLERA EVENT VARJE ÅR

Inloggning för Premiumkunder

BSC Premium Service är en prenumerationstjänst för företag med högsta möjliga servicenivå inom event, möten, resor och nöjen. Du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta ruljansen. Du frigör inte bara tid och resurser. Du får också helt nya idéer och höjer den professionella nivån på företagets evenemang.

EVENTAVDELNING EXTRAVAGANZA

Som Premium Servicekund väljer du ut upp till tio medarbetare på ditt företag. Dessa personer har direkt tillgång till er egna BSC Service Manager för snabb service, hjälp och bokning. De får en egen inloggning till bsc.se med full behörighet till alla våra tjänster. Dessutom hamnar de på vår premiumlista och får inbjudningar och erbjudanden per mail. Premiumkunder och medföljande sällskap får flera förmåner under året. Vi blir företagets outsourcade eventavdelning. Fast med lite mer extravaganza.  

VÄLKOMMEN TILL KLUBBEN

Förutom premiumtjänster, eventkoordinering och rabatter får tio av företagets medarbetare möjligheten att följa med på bland annat visningsresor, provningar och exklusiva generalrepetitioner av nya shower under året. Tack vare samarbete med våra partners ges Premium Servicekunder till exempel företräde i utvalda nattklubbsköer. Ditt företag får också lägre kostnader för eventkoordinering samt en rad andra professionella premiumtjänster.

VILLKOR OCH FÖRUTSÄTTNINGAR

BSC Business Service Club förbehåller sig rätten att avgöra vilka företag som kan bli Premium Servicekunder. Det måste finnas förutsättningar att kunna jobba bra tillsammans och företaget ska ha ordning på ekonomin.  

VAD KOSTAR DET?

Avgiften för tjänsten är 650 kr per månad och företag. Summan faktureras vid ett och samma tillfälle årligen vilket gör en totalkostnad på 7 800 kr per år/företag. Avtalet gäller ett år i taget och förnyas automatiskt om inget annat har överenskommits. Kostnader för enskilda evenemang ingår inte i avgiften. Priset är exklusive moms.

GÖR SÅ HÄR

Ansöker gör du genom att fylla i ett enkelt formulär. Vi behandlar därefter din ansökan och återkommer till dig inom ett par arbetsdagar. Sen börjar det roliga.  

Ansökan BSC premium service 4

Mer om BSC Business Service Club

FRÅGOR?

Vid frågor, vänligen kontakta Annika Duckmark, ansvarig BSC Premium Service: annika.duckmark@bsc.se

REFERENSER

advania_trappa_tagline_cmykBO-Logo

Här kan du kika på några exempel på kundprojekt som vi genomfört och personliga kundreferenser:  
BSC kundcase och personliga referenser