PREMIUM SERVICE

FÖR DIG SOM HAR FLERA EVENT VARJE ÅR
Inloggning för Premiumkunder

BSC Premium Service är en prenumerationstjänst för företag med högsta möjliga servicenivå inom event, möten, resor och nöjen. Du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta ruljansen. Du frigör inte bara tid och resurser. Du får också helt nya idéer och höjer den professionella nivån på företagets evenemang.

EVENTAVDELNING EXTRAVAGANZA

Som Premium Servicekund väljer du ut upp till tio medarbetare på ditt företag. Dessa personer har direkt tillgång till er egna BSC Service Manager för snabb service, hjälp och bokning. De får en egen inloggning till bsc.se med full behörighet till alla våra tjänster. Dessutom hamnar de på vår premiumlista och får inbjudningar och erbjudanden per mail. Premiumkunder och medföljande sällskap får flera förmåner under året. Vi blir företagets outsourcade eventavdelning. Fast med lite mer extravaganza.  

VÄLKOMMEN TILL KLUBBEN

Förutom premiumtjänster, eventkoordinering och rabatter får tio av företagets medarbetare möjligheten att följa med på bland annat visningsresor, provningar och exklusiva generalrepetitioner av nya shower under året. Tack vare samarbete med våra partners ges Premium Servicekunder till exempel företräde i utvalda nattklubbsköer. Ditt företag får också lägre kostnader för eventkoordinering samt en rad andra professionella premiumtjänster.

VILLKOR OCH FÖRUTSÄTTNINGAR

BSC Business Service Club förbehåller sig rätten att avgöra vilka företag som kan bli Premium Servicekunder. Det måste finnas förutsättningar att kunna jobba bra tillsammans och företaget ska ha ordning på ekonomin.  

VAD KOSTAR DET?

Avgiften för tjänsten är 650 kr per månad (exklusive moms) för nya kunder. Summan faktureras vid ett och samma tillfälle årligen vilket gör en totalkostnad på 7 800 kr per år/företag. Avtalet gäller ett år i taget och förnyas automatiskt om inget annat har överenskommits. Kostnader för enskilda evenemang ingår inte i avgiften.  

GÖR SÅ HÄR

Ansöker gör du genom att fylla i ett enkelt formulär. Vi behandlar därefter din ansökan och återkommer till dig inom ett par arbetsdagar. Sen börjar det roliga.  

Till ansökan om BSC Premium Service
Mer om BSC Business Service Club

Vid frågor, kontakta Annika Duckmark, ansvarig Premium Service: annika.duckmark@bsc.se

REFERENSER

advania_trappa_tagline_cmykBO-Logo

”Vår kickoff 2017 hölls av BSC och det kunde inte ha blivit mer lyckat! Från och med första planeringsdagen gick allt som en dröm! Ingen detalj var för liten, fantastisk mat, underbara drycker, fantastisk och kontinuerlig kommunikation före, under och efter eventet. Minsta lilla önskemål levererades på nolltid och med 60 personer som flyger och far i 200km/timmen var det inte en lätt uppgift. Jag kan inte säga något annat än WOW!”
Daria Morgendaufer, Happysocks

”Hej, Tänkte passa på att tacka för första halvan av året.
Ni är fantastiska: otroligt snabba, alltid glada och trevliga och väldigt, väldigt proffsiga!!
(Och som tur är väldigt tålmodiga ;-) )
Helt klart ”beroendeframkallande leverantör/partner”!
Tack för alla bra förslag och genomföranden i år.”
Susanne Bergström, Advania

”Underbart att få hjälp med det stora och/eller det lilla!
Trevligt bemötande och snabb återkoppling oavsett om det gäller att hitta den rätta restaurangen, konferensstället eller genomförandet av vår stora julfest där vi fick hjälp med att hitta den perfekta lokalen, anmälan, underhållning, transport mm, och inte minst hjälp på plats så även jag kunde koppla av och njuta av festen!”
Anette Sundin, JM AB

”Att samarbeta med BSC är ett självklart val för oss.
Snabba svar, flexibla lösningar och alltid tillmötesgående. Supertrevlig personal!”
Lotta Näsberg, Lindorff

”Hela erat arrangemang var väldigt proffsigt och jag är mer än nöjd med erat jobb.
Stor eloge till personalen på plats under kvällen! Mycket bra uppträdande och väldigt tillmötesgående under hela kvällen.
Stort tack för att ni hjälpte mig att få till en bra fest!”
Marko Eriksson, Beijer Byggmaterial