Start

Vi som arbetar på BSC

Om BSC

Nyheter: Se vårt debattinlägg på Travel News om en viktig fråga i vår bransch!
 

Nyheter: Se vårt debattinlägg på Travel News om en viktig fråga i vår bransch!

BSC fortsätter sin starka frammarsch med sitt breda utbud inom events och konferenser, med över 28 år på nacken av erfarenhet och goda kundreferenser.

Målmedvetet har vi minglat vidare – och blivit större räknat i antal kunder och bokningar, medarbetare, omsättning och nya affärsområden.

Debatt: ”Kolla upp eventbyrån i förväg”

En viktig fråga i vår bransch, se inlägget här: http://www.travelnews.se

Kort om BSC

En fullservicebyrå inom event, konferens, resor och nöjen. Vi tar fram kreativa förslag och ger service på toppnivå. Grundat 1987, så vi är en av Sveriges mest rutinerade partners.

Omsättning på ca 38 milj/år och på väg uppåt, ett välskött bolag både sett till ekonomi och arbetssätt. Det är vi stolta över och något vi sätter en heder i.

Historik

BSC startades år 1987. Det hela började med att företag och företagsledare ville ha förslag på vad man kunde hitta på med kunder och medarbetare. Många hade behov av högre servicenivå, mer puls och tillgång till eftertraktade evenemang utan att behöva stå i kö. Av detta formade vi en affärsidé som vi fortfarande lever efter.

BSC paketerade om nöjeslivet för näringslivet. Det mest tydliga exemplet blev vårt medlemskort . En magisk dörröppnare till en värld av god mat, upplevelser och förmåner.

Broschyrer

BSC_Broschyr_inklusive_medlemsansökan
BSC_Affärsområden

Filmer om BSC

Se vår presentation av BSC och ett klipp från vår härliga after work på Público: