Start

Vi som arbetar på BSC

Reims & Champagne

En bubblande konferensresa.
 

En bubblande konferensresa.

Reims ligger c:a 15 mil från Paris och är hjärtat i Champagne. Staden har knappt 200 000 invånare och är belägen vid Aisne-Marne-kanalen. Här finns bl.a. en av Frankrikes största och mäktigaste gotiska katedraler, men det är ju för Champagnen Reims är mest känt…

De äldsta champagnehusen i Reims har imponerande källare nere i de gallo – romanska kritbrotten där drycken lagras och runt staden finns flera champagnehus, några med eleganta slott och vackra trädgårdar, väl värda ett besök.

Dagsprogrammet för resan
Programmet anpassas efter era önskemål, nedan kommer ett förslag.

PROGRAM
Fredag
Efter ankomst Charles de Gaulle blir ni hämtade av buss för transport till Reims. En transport som tar c:a 1.45h. Incheckning och lunch i Reims på egen hand. Chaufför möter med skylt med ert företagsnamn på.
13.30 Samlas ni i konferensrummet på hotellet för gemensam konferens under eftermiddagen.
20.00 Samling för en utsökt trerättersmiddag med passande dryck, och därefter en möjlighet att för de som vill utforska Reims nattliv.

Lördag
Heldagskonferens mellan 09.00 och 15.30 med avbrott för kaffepauser och lunch på hotellet.
15.30 Blir ni hämtade av en buss med guide som tar er till Champagne Taittinger, som är det första av besöken på ett av Reims berömda Champagnehus. Därefter promenad till Champagne Pommery för besök nr. två. Buss tillbaka till centrala Reims och middag kl. 20:00.

Söndag
Konferens mellan 08.00 – 10.00. Därefter utcheckning från hotellet och kl. 12:30 avfärd med buss mot Chateau de Fère och en långlunch i slottsmiljö med vackra omgivningar.
Kl. 16:00 Dags att börja bege sig mot Charles de Gaulle och hemfärd. Transport c:a 1.45h.