Start

Vi som arbetar på BSC

Intern kick-off 1300 pers

 

Dekor

ENTRÉ UTE

Eldkorgar/marschaller. Beach flaggor.

ENTRÉ INNE
Registreringsbord med vit duk. Stor ljussatt roll up bakom. Värmeljushållare som brinner, vas med blommor i blått, (företagets färger). Tydliga skyltar i entrén mot garderob och toaletter. Extra belysning mot roll up, vitt ljus.

MINGELYTAN
Från entrén ner för trapporna och in i lokalen, vänster om buffébordet läggs en lång blå matta. Ytan till vänster om buffébordet har några ståbord med vita dukar och värmeljus. Ytan på motsatt sida är tom förutom ett, eller ett par mindre sittbord mot väggen närmast entrén, även de med vita dukar. Stort buffébord i mitten. Extra lampor hängs upp över buffén. Buffébordet är klätt i tyg av krossat sammet, mörkblå färg. Samma tyg dekorerar de två kaffeborden på var sin sida av baren. På bord till vänster om entrén till hörsalen där vi lägger ut informationsmaterial från kund samt ställer upp vatten och skålar med Twist pryds med kundens egna duk. Några extra lampor belyser väggar i vitt ljus. Plexiglas i vitfrostad plexi med logga placeras i barhålet och belyses med ljus bakifrån. Svart tjockt tyg hängs upp bakom för att skärma av det oranga ljuset. Befintliga spotlights riktas ned mot plexiskylten.

HÖRSALEN
Bord med vatten, vattenglas och Twist längst bak i hörsalen, vit duk. Roll ups, och talarstol med fast mikrofon på scenen. Extra ljus på scenen. 2st ståbord påhögra sidan av scenen. Ingen duk. Vatten och vattenglas på ståbord och talarstol. Lysrör i taket som bländar tas bort.