Start

Vi som arbetar på BSC

Företagsturné – Roadshow

Events i flera städer? Vi hjälper er! T ex utbildningar, mässor, speedmeeting, seminarier och kundträffar.
 

Events i flera städer? Vi hjälper er! T ex utbildningar, mässor, speedmeeting, seminarier och kundträffar.

Vi på BSC arbetar nästan dagligen med att hjälpa kunder med konferenser/möten/events som ska hållas i flera städer i Sverige. Samma upplägg, olika städer. Det ska gå fort och det ska vara kostnadseffektivt. Det ska hållas i 5-15 städer.

Exempel på företagsturnéer
Uppdragen kan gälla företagsturnéer med utbildningar, minimässor, lanseringar eller kundmöten/-events runt om i Sverige. Vi tar fram förslag på passande miljö, inramning, aktiviteter, underhållning, teknik, lokaler och innehåll i de geografiskt rätta städerna efter era önskemål. Vi projektleder, håller i turnéplanen och koordinerar er roadshow så att ni avlastas – och om ni vill är vi med på plats under genomförandena. Vi hjälper även till med samlingsfaktura, specificerad efter stad eller projekt.

Koncept för lokala evenemang och events
Vi hjälper även kunder att skapa koncept för möten som företaget kan pusha ut över de städer och orter de finns representerade i. Lägg därtill talarcoaching, rätt dramaturgi och inramning och vi vågar lova att ni tar era event till nya professionella nivåer!

Starka samarbetspartners
Vi arbetar tillsammans med starka samarbetspartners som vi vet håller rätt kvalitet för logi, föreläsningar, eventlokaler och konferenser över hela Sverige. Modern teknik, flexibla lokaler och kompetenta och engagerade medarbetare bäddar för lyckade events och utvilade turnémedlemmar.

Städer och orter:
I centrum av mindre och mellanstora städer, i utkanten av de största städerna och vid centrala flygplatser i Skandinavien. Även upplevelsehotell som ligger i närheten av attraktiva resmål.
Exempel på städer/orter som har fina förutsättningar för en företagsturné: Arlanda  Boden  Borlänge  Bålsta  Eskilstuna  Gävle  Göteborg  Halmstad  Helsingborg  Jönköping  Karlstad  Kristianstad  Luleå  Malmö  Skellefteå  Skövde  Stenungsund  Stockholm  Strömstad  Sundsvall  Sunne  Södertälje  Tällberg  Uppsala  Visby  Vänersborg  Västerås  Växjö  Åre  Örebro  Östersund