Start

Vi som arbetar på BSC

Rooftop Party

Med eget SPA och bar, upp till 200 personer.
 

Med eget SPA och bar, upp till 200 personer.

Clarion Hotel Sign kommer för första gången ge möjlighet att abonnera hela deras spa (Selma City Spa) exklusivt med uppvärmd utomhuspool (minst 34 grader varm), terrass, kock som grillar utomhus, bar, dj-möjligheter, upp till 200 personer. Den perfekta venue mitt i city! Denna möjlighet kommer endast att ges under en kort period, från nu fram till september.

Antingen abonnerar ni hela Selma City Spa exklusivt med takterrass eller så har ni en härlig AW utöver det vanliga med mingel och snittar. Eller varför inte en frukost med yoga?

Abonnera spa med takterrass exklusivt!

Exempel på upplägg:
Exklusivt abonnera Clarion Signs spa mellan kl 17-21 (tiderna är flexibla)
Badrock
Handduk
Tofflor
Frukt
Grillbuffé med egen kock
Fördrink (mousserande), 2 enheter dryck.

After work med mingel och snittar
Att t ex lägga sin after work här är en upplevelse utöver det vanliga; mousserande vin, snacks, snittar och kanske Stockholms bästa utsikt – några av de bästa ingredienserna för att du och dina kollegor ska få en fantastisk kväll!

Mingla med vänner och kollegor och njut av den maffiga utsikten! De som vill svidar om till badkläderna, hoppar ner i den uppvärmda utomhuspoolen, tar ett värmande bastubad och kopplar av i relaxrummet. Vi rekommenderar att ha en DJ på plats – allt för att få den rätta känslan.

Ingår i after-work-på-takterrassen-upplägget:
Vi har ett färdigt förslag för en after work där det ingår entré till Selma City Spa, lån av badrock, handduk & tofflor, ett glas mousserade vin, snacks, 5 snittar, två glas vin per person, egen spa värdinna och vakt. Vi rekommenderar att ha en DJ på plats och för att krydda kvällen lite extra kan ni boka egen SPA-terapeut som gör underverk med korta men effektiva behandlingar.

Gruppstorlekar:
After work kan bokas för grupper över 15 personer. För grupper över 30 personer bokas spa exklusivt.

Bokning och priser:
Vi har färdiga priser för upplägget – ge oss antal och önskat datum och vi återkommer snabbt med priser och tillgänglighet!