Start

Vi som arbetar på BSC

Rullstolsbasket med konferens och middag

Stärk lagkänslan i vacker skärgårdsmiljö nära stan.
 

Stärk lagkänslan i vacker skärgårdsmiljö nära stan.

Den här lagstärkande dagen innehåller både konferenstid, god mat och fika, stunder för umgänge samt en rolig och lite annorlunda gruppaktivitet i form av rullstolsbasket.

Konferens
Dagen inleds med konferens i egen lokal. Avbrott för fika både för- och eftermiddag samt däremellan lunch ger ytterligare möjlighet för avslappnat umgänge med kollegorna. Vi rekommenderar att överraska gruppen med en inspiratör sista timmen av dagens konferenspass, det ger en sådan positiv kick till deltagarna och budskapet tas emot med glädje. Självklart ser vi till att er inspiratör har med sig det budskap ni vill att deltagarna ska inspireras av.

Aktivitet
Rullstolsbasket är en paralympisk gren där Sverige haft många stora framgångar. Basket är fartfylld och ger mycket energi till lagen och spelarna. Ni delas in i lag och deltar sedan i en rolig och annorlunda basketturnering. I den mån de finns tillgängliga jobbar de med spelare från landslaget. Ombyte och dusch efteråt är att rekommendera.

Middag
Förstklassig middag serveras i den vackra Mästarevillan Med utsikt över Askrikefjärden. Vid fint väder passar terrassen utmärkt för drinkar/mingel/grill.