Start

Vi som arbetar på BSC

Så som i himmelen

 

En av Sveriges mest älskade filmer blir musikal!

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. Kempe tonsätter den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Där lär han känna några av byns färgstarka karaktärer och i dem möter nya vänner, fiender och kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, skådespelaren och musikalstjärnan Anders Ekborg m fl.

Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

** JUL EDITION **
I slutet av november är det äntligen dags att börja fira in julen 2018! Varför inte kombinera ett besök på Oscarsteatern med ett trevligt julbord eller 3rätters middag innan showen?  Vi har flera trevliga upplägg i samband med Så som i himlen. Kontakta oss så återkommer vi snabbt med förslag.

BSC-julknapp

Bokning
Fyll i antal och önskat datum via den gröna knappen, så återkommer vi med platstillgång och mer detaljer.

OM VÅRA VIP-PAKET:

I våra färdiga arrangemang så är både underhållning, middag och service ordnat, till de populäraste och ofta slutsålda evenemangen. Enkelt och snabbt bokat! För vissa föreställningar så har vi till och med utvalda BSC-exklusiva datum som är reserverade just för våra kunder.

SPECIALARANGEMANG OCH EVENT

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Oscars Teaterns lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnera en hel föreställning
Ta en hel föreställning bara för ert företag – era kunder kommer att ÄLSKA er!
BSC hjälper till med inbjudningar/anmälan digitalt, avprickning på plats , produktionen av er scenkommunikation innan showen, goodiebags – ja, hela arrangemanget! Kontakt för mer info om abonnering

Konferens
Oscarsteatern ger er oändliga möjligheter att genomföra viktiga och spännande möten. Känn känslan av att stå på samma scen som några utav Sveriges främsta skådespelare. Skräddarsy en heldag av möten, konferens eller föreläsningar i kombination med middag i teatern egna restaurang Tredje raden eller varför inte ett mingel vackra guldfoajén? Oscarsteatern är ett levande teaterhus fullt av möjligheter – utforska den ihop med oss!