Start

Vi som arbetar på BSC

Samtalsinbjudan till ert event

Spektakulärt som ger det lilla extra!
 

Spektakulärt som ger det lilla extra!

Se till att få ut mesta möjliga av ert event, med enkla medel kan ni förlänga eller förstärka känslan av eventet till era gäster. Med personlig samtalsinbjudan och SMS för påminnelse ökar ni antalet deltagare.

1. Samtalsinbjudan. Gör som flera ledande företag och satsa på en unik och personlig inbjudan till ditt event. Låt moderatorn, VD:n på ert företag eller varför inte en känd person ringa era kunder eller medarbetare och bjuda in till eventet via ett samtal.

2. SMS-påminnelse. Påminn de som glömt att anmäla sig – skicka ett sms om att det är hög tid att göra det så att de inte missar årets händelse!

3. Bekräfta/viktig info. När eventet närma sig kan du ringa dina deltagare och välkomna dem. Lägg till knappval för mer information om t.ex klädkod och agenda eller detaljer kring underhållning.
Har du speciellt viktig information som du vill att mottagaren bekräftar att hon tagit emot så lägger du till ett knappval för bekräftelse.

4. Guide under dagen. När eventet väl drar igång finns det många möjligheter till interaktivitet med dina deltagare. Vi skräddarsyr ditt event så att det blir exakt så som du vill ha det. Du kan tex börja med ett Wake-up call. Därefter kan du fortsätta guida dina deltagare mellan aktiviteterna.

5. SMS moderator. Med SMS moderator ger ni er publik möjlighet att ställa frågor och få svar direkt under pågående event. Ni ger er publik möjlighet att säga vad de tycker och utvärdera när de är mitt i känslan. Att ha tvåvägskommunikation är alltid framgångsrikt!

6. Tacka och utvärdera. Några dagar efter eventet bör du följa upp med ett tacksamtal där du även ger deltagaren möjlighet att utvärdera eventet. Antingen utvärderar deltagaren direkt i samtalet (genom knappval) eller så skickar man ett sms med en länk till webbsidan där du vill att utvärderingen görs.