Start

Vi som arbetar på BSC

Sandhamn

Konferenspaket Seglarhotellet
 

Konferenspaket Seglarhotellet

Att något så långt borta kan vara så nära….

Avkoppling eller uppladdning i en miljö man annars inte är van vid, gör att tankarna hamnar på rätt plats när man behöver dem. Som vid en konferens eller en kickoff. Havet och den storslagna naturen bidrar, liksom den goda maten och möjligheterna till avkoppling eller aktiviteter mellan passen.

Aktiviteter
Här finns stora möjligheter till roliga aktiviteter. Varför inte ta en guidad visning runt ön, kanske i spåren av succén Morden på Sandhamn? Cykla, åk ribbåt, segla, ta en kajaktur, relaxa och bada inne eller i badtunnor ute, kör en vinprovning eller quiz i samband med middagen. Med de bra kommunikationerna så är det enkelt att ta dit en föreläsare, inspiratör eller artist. Vi har fullt av idéer på vad ni kan göra mellan passen.

Konferenspaket Sandhamn:
Ett konferenspaket med allt man behöver för en lyckad konferens – helpension med logi, frukost, förmiddagskaffe, lunch med måltidsdryck, eftermiddagskaffe, 2-rätters middag samt fri entré till gym- och relaxavdelning.
I vårt förslag dessutom konferenslokal en dag samt en skärgårdsaktivitet för hela gruppen. Välj mellan en spännande historisk vandring i Sandhamn, en kul fototävling, utomhusbad med bastu och vedeldade badtunnor vid havet eller en cykeltur runt ön. Ni kan också välja att uppgradera två-rätters middagen till en fem-rätters avsmakningsmeny.

Transport till/från Sandhamn
Vanligaste sättet att ta sig ut till Sandhamn är genom att chartra en båt eller ta någon av reguljärturerna från city eller Stavsnäs. Även möjligt med RIB, helikopter eller sjöflyget ut! Eller varför inte prova en RIBoKOPTER?

Segla till konferensen på Sandhamn
Vore det inte häftigt att segla hela gänget tillsammans till kickoffen? Tillsammans hissar ni segel för en färd genom skärgården. Seglatsen blir en garanterat stark upplevelse och ni får alla chans att aktivt delta i seglingen. Flytoveraller håller er varma och torra. Ombord bjuds på fika och väl framme intas en välförtjänt middag! Fungerar under alla årstider.

Utländska besökare? Kort om tid? Flyg hem från Sandhamn
För grupper med bra budget och pressat schema har vi följande förslag. Ni åker snabbgående RIB båt till den yttersta av öar, Sandhamn. Dagkonferens på hotellet med fika & lunch. På em besöker ni den stora relax avd. med jacuzzi, pool, bastu & poolbar. Efter middagen väntar ett pontonplan vid hotellbryggan för att ta er hemåt. Restiden är på 20 minuter och landningen sker på Bromma.