Start

Vi som arbetar på BSC

Scandic ger dig alla möjligheter

Nordens ledande hotellkedja
 

Nordens ledande hotellkedja

Vår samarbetspartner Scandic är Nordens ledande hotellkedja med 160 hotell i nio länder. Deras varierade utbud runt om i Sverige ger oss möjligheten att skräddarsy just ditt arrangemang, både stora och små möten tillhör vår och Scandics expertis och vardag. Många av anläggningarna passar perfekt till företagsfesten eller nya produktlanseringen. Låt oss ihop med Scandic ta fram ett förslag vid ert nästa event.

När du kommer till Scandic så vet du att du är väntad och att de är förberedda. Du kan koncentrera dig på människorna runt omkring dig, mötets innehåll och det du vill uppnå. Scandic är sammanlagt 6 600 medarbetare som gör resandet både bekvämt och möjligt för många människor. Gästerna kommer från hela världen och besöker Scandic både på semesterresor och när de reser i affärer. Scandic erbjuder idag 76 mötesplatser i Sverige, alltid en plats nära dig.

Mer information om Scandic:

Medvetna möten
Ett medvetet möte handlar mycket om ett respektfullt användande av resurser. Det är därför vi har tillbringare med isvatten istället för buteljerat. Vi har även miljömärkt mötesmaterial som Svanenmärkta pennor och papper och tvättbara tavelsuddar. Det är också därför som vi serverar KRAV- och Rättvisemärkt kaffe till våra bufféer i pauserna. Dessutom finns möjlighet för dig att beställa ekologisk mat till dina deltagare.

Tillgängliga möten
För oss är det viktigt att alla ska ha möjlighet att mötas på Scandic, oavsett behov. Vi har en bärbar hörselslinga att låna ut om du eller någon i din mötesgrupp bär hörapparat. För allergiker och rullstolsburna föreslår vi konferensrum utan mattor.

Måltider a la Jamie Oliver
Tillsammans med Jamie har vi kryddat Scandics möteserbjudande. Resultatet är en dag fylld av nya smaker, inspiration och energi.
För att du ska må bra och behålla skärpan under mötet satsar vi mycket på mötesmaten. Du kan äta både gott och nyttigt hos oss på Scandic. Vi satsar på vällagad, varierad mat som många gillar. Maten serveras på bufféer och du väljer det du är sugen på. Det går dessutom snabbare och uppmuntrar det viktiga småpratet. Flexibla pauser gör att du inte behöver avbryta mötets bästa stunder.