Start

Vi som arbetar på BSC

Segling i Stockholms skärgård

Natur, fart, gruppstärkande och roligt!
 

Natur, fart, gruppstärkande och roligt!

Segling är en perfekt aktivitet för att umgås och ha trevligt tillsammans och alla kan aktivt delta, utan tidigare seglingserfarenhet.

Nedan visar vi tre förslag på upplägg med seglingen som bas. Förslagen är framtagna för att erbjuda ”det lilla extra” för t ex en viktig kundgrupp, men även enklare alternativ finns.

FÖRSLAG 1: HELDAG
Segling till Sandhamn med avslutande SPA och middag i stan.

Skeppare möter upp med franska 51-fots segelbåtar (Jeanneau/Beneteau) i centrala Stockholm. Medan staden lämnas serveras förmiddagsfika, men så snart det går hissas segel och seglingen läggs upp i ett antal olika deletapper.
När hungern sätter i ankras båtarna upp tillsammans i lämplig vik för att inta en härlig skärgårdslunch. Efter lunchen seglar vi tillbaka mot Stockholm i ett lugnare tempo, en ren skärgårds-cruise med mer tid till avkoppling och umgänge.
Avslutning av dagen: SPA och god mat
Efter avslutad after-sail öl ombord på båtarna, väntar några sköna timmar på Sturebadet Marina Tower. Dagen avslutas med en god middag, förslagsvis F12-studion (Chambré Separée, ert sällskap har eget rum) eller Trattorian på Norr Mälarstrand med Orangeriet som granne.

FÖRSLAG 2: TVÅ DAGAR INKL ÖVERNATTNING
Segling till Sandhamn, RIB och helikopter hem.

Dag 1: Seglings-Regatta till Sandhamn enligt ovan. Efter lunchen seglar vi vidare mot Sandhamn. Seglingen avslutas med en exklusiv after sail på Sandhamn Sea Club. Fri tillgång till de tre vedeldade badtunnorna med utsikt över havet, bastu, utomhuspool och bemannad bar. Kvällen avslutas med middag i egen matsal i Seglarrestaurangen.
Dag 2: Efter frukost och eventuell rundvandring på ön hämtas gruppen med RIB-båtar och helikoptrar i Sandhamn. Njut av farten i RIB-båten och den härliga känslan att sväva fram över vattnet i helikoptern. Deltagarna fördelas på RIB-båtar och helikoptrar och följer sedan varandra i hisnande hastighet genom den vackra ytterskärgården. Under färden sker ett antal stopp på lämpliga kobbar då deltagarna byter plats mellan båtarna och helikoptern. Alla deltagare får åka båda färdmedlen. Fika serveras under gång vid passande tillfälle.

FÖRSLAG 3: HALVDAG
Segling halvdag.
Seglingen kan även göras till en kortare 4-timmars aktivitet – kanske som en del i ett större sammanhang. Kontakta oss för mer information!