Start

Vi som arbetar på BSC

Segway polo med middag

 Prova det som alla pratar om.
 

Prova det som alla pratar om.

En Segway känns som en förlängning av kroppen och segway polo är en aktivitet som ger nya perspektiv på en gammal sport. Vem vet, du kanske är vår nästa stjärna? Reglerna är i grunden baserade på hästpolo.

Det här är en härlig lagaktivitet som passar bra att göra som sommaraktivitet och kombinera med middag på uteterrass eller grillkväll. Förslagsvis prisutdelning till vinnande laget under middagen.

Segwaypolo
En Segway känns omedelbart som förlängning av kroppen, vilket gör det lätt för dig att obekymrat och obehindrat kunna köra kontrollerat i farter upp till 20 km/h. Förmodligen finns det inget annat fordon som man så snabbt lär sig köra som en Segway!

Segwaypolo fungerar precis som hästpolo men de har bytt ut hästarna mot högteknologiska Segways. Ni träffas vid en passande stor utomhusyta för regler och teknik-genomgång innan lagindelning. Ni spelar därefter matcher mot varje lag tills ett står som vinnare. Lämpliga kläder och gymnastikskor är en fördel!

Mat & dryck
Efter turneringen serveras ni välsmakande mat med passande dryck på närliggande restaurang. Har ni tur med vädret serveras middagen på uteterrassen med en hänförande utsikt över görnska och vatten.

Segways är flexibla
Aktiviteten fungerar utomhus egentligen hela året, man får anpassa kläderna efter vädret. Man kan också spela segway polo inomhus och det finns anpassade planer för detta på några få ställen. Segways är också flexibla och kan tas med transport dit man vill ha dem – för segway polo t ex som konferensbrytare, som transportmedel eller för en annorlunda guidetur. Kontakta BSC för mer info.