Start

Vi som arbetar på BSC

Skansen

Vi hjälper er med ert arrangemang på Skansen!
 

Vi hjälper er med ert arrangemang på Skansen!

Det centrala läget i Stockholm gör Skansen till den idealiska platsen för stora företagsarrangemang och sociala evenemang. Den historiska atmosfären, djurens närvaro och Skansens vackra miljöer är något för dig som vill erbjuda alla ett stimulerande möte.

KONFERENS
Skansen har ett antal lokaler för olika former av sammankomster. Det är kulturhistoriska miljöer som är mycket lämpliga för enklare möten och kundträffar. Även moderna konferenslokaler för upp till 300 personer finns här.

AKTIVITETER
Många roliga och unika aktiviteter att välja på hos Skansen, t ex;
– Glasblåsning, täljning, växtslöjd, trådslöjd, repslagning.
– Björnfrukost: En av Skansens zoologer berättar om djurets beteende och utbredning, men även om björnen i folktro. Härlig frukost avslutar aktiviteten.
– Prova på Folkdans.
– Jyulpyssel

FAMILJEDAGAR/STORA ARRANGEMANG
Bjud in dina kunder och anställda med familjer till en härlig dag på Skansen. Låt dem ta del av Skansen ordinarie familjevänliga utbud eller låt ett tema styra dagen;
– Stadskvarteren öppnas under en kväll med öppna hus, gårdar och verkstäder speciellt för din grupp. Värdar i tidstypiska kläder och skickliga hantverkare välkomnar gästerna att stiga på.
– Förlägg en hälsodag på Skansen och kombinera hälsovisningar, sunda aktiviteter och friska inslag till ett spännande och kunskapsnyttigt program med hälsosam mat därtill.
– Folkparkskväll – en egen danskväll på Skansens dansbanor!

FESTER OCH EVENTS
Skansen har ett antal lokaler för olika former av sammankomster och de många olika restaurangerna gör att möjlighet finns till att servera allt från en enkel korv, sittande 3-rätters middag till ett avancerat julbord. Vi på BSC hjälper er med ert arrangemang och event på Skansen!

JULBORD OCH JULFEST
Skansens julbord är ett av de mest populära i Stockholm – hör av er så snart som möjligt så hjälper vi till att hitta de datum som passar er.