Start

Vi som arbetar på BSC

Trädgårdsfest med BBQ

Egna spårvagnar tar er till festen!
 

Egna spårvagnar tar er till festen!

Grillkväll med buffé i trädgården – mycket somrigare kan det knappast bli? I en hänförande miljö med grönska, direkt närhet till vattnet, grusade gångar, trädäck, utebarer och parasoller så ger det här stället alla förutsättningar för sommarens kanonfest!

Mat & dryck
Här njuter ni till fullo av sommarens tema och äter en härlig grillbuffé från träkolsgrillen. Ert sällskap har en egen kock som grillar de fantastiska råvarorna. Garnityrer, såser och passande dryck blir pricken över i:et.

Om miljön
Om vädret är fint sker hela eventet i trädgården, vid sämre väder finns möjlighet till skydd under stora parasoller, markiser och verandan. Partytält kan hyras in vid förfrågan.

Transporter – När resan också är målet
Hit kan ni med fördel välja buss eller båt och göra transporten till en del av eventet genom teamaktiviteter eller spännande inspiratör ombord. Spårvagn kan hyras för er grupp för en härlig tripp från city.
Ytterligare ett förslag är att låta gästerna börja vid Dramaten och få utmanas i en cityjakt med gåtor och ledtrådar som till sist tar dem fram till den festdekorerade trädgården. Instruktör och smartphones som verktyg.

Bokning och förslag
Kontakta oss med önskat datum, antal och önskemål – så hjälper vi er med förslag på upplägg, inramning, mat och dryck.