Start

Vi som arbetar på BSC

Siggesta Gård

Drömmen om livet på landet, men i modern tappning.
 

Drömmen om livet på landet, men i modern tappning.

Siggesta Gård på Värmdö bjuder på en mångfald och lokaler för alla typer av arrangemang. Loge, restaurang, orangeri, herrgård i 1700-tals stil, lounge och mängder av aktiviteter. Olof Stenhammars projekt Siggesta Gård är en pärla på landet – men så nära ändå.

AKTIVITETER
På gården finns mängder av aktiviteter för den lekfulle – äventyrsgolf, fotbollsgolf, skogshinderbanan, boulebanor och ponny-ridning är uppskattade inslag. Vinprovning, matlagningsaktiviteter samt de stressförebyggande ”Gröna aktiviteterna” som bygger på forskningen mellan hälsa och naturupplevelser.

FESTER
Logen på Siggesta gård har en genuin och avskalad inredning, takhöjden är fyra meter och har synliga träbalkar och lokalen rymmer hela 600 personer vid mingel. Med detaljer som t ex höbalar, får-/koskinn och sågspån på golvet, får vi till en lantlig cowboy-känsla eller en genuin och gammeldags svensk logfest.

I Logen kan man duka upp för middag, grillbuffé precis utanför eller en mingelmiddag med buffébord. Det finns en stor bar inne i logen där man kan servera drinkar, vin och öl efter middagen. Scenen är placerad i ena änden av lokalen och här finns även all tänkbar teknisk utrustning som man kan behöva.

KONSERT/FÖRELÄSNING/SEMINARIUM
I logen finns ett smart system som trollar fram sittplatser. När alla platser är utdragna ryms drygt 500 sittande gäster i publiken.

KONFERENS
Här kan du konferera med kollegorna i en vacker och häftig gårdsmiljö. Lokalerna har alla en speciell känsla och rymmer allt från några få deltagare upp till flera hundra sittande.

LOGI
Siggesta kan erbjuda logi i sina Herrgårdsflyglar, kan liknas vid ett lyxigt Bed & Breakfast.

MATEN
Siggesta Gård har ett samarbete med den kända TV-kocken Alexander Nilson. Alexander som främst är känd som TV-kock på TV3:s ”Kniven mot strupen” är nu gårdens profil och matinspiratör.
På Siggesta serveras alltid vällagad mat och hembakat bröd. Här prioriteras kvalitet och hälsa i råvarorna och all mat lagas från grunden.