Start

Vi som arbetar på BSC

SVERIGE – SPANIEN 15/10

Inför EM 2020 - Anders Limpar kommer, gör du?
 

Inför EM 2020 - Anders Limpar kommer, gör du?

Just nu har vi glädjen att meddela att vi arrangerar roliga fotbollspaket till matchen Sverige – Spanien 15 oktober på Friends Arena.

Fotbollspaket innebär:
17:00 Fördrink samt Italiensk buffé + 2 glas öl/vin på Haga Deli.
Till dessert och kaffe blir det nostalgi- och uppsnack tillsammans med Anders Limpar
19:15 Tar vi plats i den chartrade bussen som tar oss ut till Friends Arena.
20:45 Matchbiljett A-kategori, långsida.

Vi kan även arrangera resor med biljetter till Färöarna – Sverige 5 september. Tur och retur övernattning med matchbiljetter.

EM-kvalet – så här ligger det till just nu

Kvalet till EM 2020 spelas i sin helhet under 2019 och de två främsta lagen i varje grupp kvalificerar sig till turneringen. Ett Europamästerskap som denna gång kommer att spelas i flera olika länder och där Wembley i London står värd för finalen. Detta kommer att bli en Europeisk folkfest som Sverige givetvis ska vara en del av. Vi är på god väg, men det är en bit kvar.

Spanien leder just nu grupp F med 12 poäng. Sverige och Rumänien delar andraplatsen med 7 poäng var. Sex viktiga matcher återstår under den stundande hösten, med start den 5 september borta mot Färöarna. I samma samling styr laget kosan mot Stockholm och Friends Arena för att spela hemma på mot Norge.

Efter det kommer Malta borta den 12 oktober, för att sedan bjuda på höstens stora revanschmöte mot Spanien hemma den 15 oktober. En ruggig novemberkväll åker landslaget till Rumänien, för att sedan avsluta hela kvalet hemma mot Färöarna måndagen den 18 november. Nu behöver vi bara hejja fram och stötta våra hjältar i Nationalsporten. Se till att hösten blir ett fantastiskt fotbollsminne, ett minne som du nu har chans att bli en del av.