Start

Vi som arbetar på BSC

Swing by Golfbaren

Upplev minigolf inomhus i en miljö utöver det vanliga!
 

Upplev minigolf inomhus i en miljö utöver det vanliga!

Nyöppnade inomhusarenan Swing by Golfbaren är minigolf på riktigt, mat för alla smaker och cocktails med glimten i ögat. Minigolfupplevelser för små och stora sällskap.

Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling.

Utmana chefen, aktivera affärslunchen eller lär känna kollegornas vinnarskallar på kick-offen. Minigolfen väntar på er! Tillsammans med mat, dryck, dedikerade spelvärdar och en sprakande stämning ger vi er The Minigolf Experience.

Eventbolaget BSC - Swing by Golfbaren

BSC arrangerar era företagsevent på Swing by golfbaren

Välj mellan färdiga upplägg
För att göra det enkelt för er så finns ett gäng färdiga combopaket – kontakta oss för innehållet i dessa. Ingen som känns helt rätt? Hör av er så skräddarsyr vi något som passar just ert sällskap. Välkommen att kontakta oss för lediga datum!

SWING CHRISTMAS PARTY

Glöm allt ni vet om traditionella julbord, det här är något helt annat! Ett unikt sharing-julbord i sann 30-tals anda som gör sig som bäst ihop med en fartfylld runda minigolf.

CHRISTMAS SHARING DINNER
(Upp till 72 personer)
Strössla lite 30-tals charm över julfesten med en sittande sharing-middag. Här serveras ni en sharing-trerätters i form av delade rätter med smaker av det bästa från Amerika blandat med klassiska svenska julsmaker. En social julsittning i sann 30-talsanda. Ta med hela gänget från jobbet och mumsa på allt från kallskuret till maffiga desserter. Lägg därtill minigolf, en dedikerad spelvärd & tävlingsarrangemang – och ni har en julfest med Schwung!

CHRISTMAS LIVING ROOM
(24–48 personer)
Vill ni skippa sittande julmiddag och vara för er själva en stund? Smyg ner i ägarens lyxigt inredda vardagsrum där en dold oas väntar bara för er. Vad sägs om specialutformade banor med ett unikt spelupplägg och egen privat spelvärd? Dessutom serveras ni utvalda rätter att dela på som gör måltiden till en extra social upplevelse. Välkomstbubbel & nötter, minigolf med spelvärd & tävlingsarrangemang på 6 privata banor och mingelmat (pizzaslices samt julinspirerade charkuterier med tillbehör).

BSC-julknapp