Start

Vi som arbetar på BSC

The BSC way, så här jobbar vi…

 

Oavsett om det gäller en konferens eller ett event och oavsett om det är för 10 eller 3000 deltagare, så kan du som beställare lita på att det händer spännande saker ihop med oss!

Dina behov är råvaran. Vi laddar den med energi, idéer, kompetens och samordning med underleverantörer. Vi avlastar dig genom att leda projektet från inbjudan till mål. Så att du kan vara säker på att kunder och medarbetare får en positiv känsla före, under och efter evenemanget.

Du får alltid våra förslag presenterat i snygga och tydliga offerter, och du förbinder dig inte till något förrän du har bekräftat uppdraget till oss. Vi garanterar också att vi alltid gör uppföljning på allt som genomförs ihop med oss.

Vår gedigna erfarenhet och alla våra referenser är självklart en trygghet, men framförallt vetskapen om att vi vill göra allt för att du ska bli helt nöjd. Det är därför vi är framgångsrika på det vi gör.

Här är fem områden vi alltid diskuterar ihop med dig:

Målsättningen
Det finns några grundstenar i ett event och den kanske viktigaste är att veta vad man vill uppnå, vad man vill förmedla för kunskap till deltagarna/gästerna. Alla tycker det är roligt med fest, god mat och dryck. När kvällen är över ska era gäster ta med sig det budskap som ni har förmedlat, färskt i minnet.
Är det leverantörer ni bjuder in för att knyta närmare samarbeten med eller är det kunder som ni vill ska handla mer? Eller är det kanske anställda som behöver motiveras eller en specifik produkt som ska lanseras? Oavsett så hjälper vi er att ta fram ett koncept som är utifrån era förutsättningar och önskemål.

Profilering
Det ska synas att det är ditt företag som står för arrangemanget. Må det vara rollups, banderoller, 3D logotyper i boxar, projiceringar på tak, vägg och golv eller servetter med er logga på.
Vi kan ta fram förslag från ballonger till projiceringar till fyrverkerier till frigolitfigurer. Allt är möjligt! Behöver du hjälp att komma på idéer så ge oss förutsättningarna du har så hjälper vi dig att komma på kostnadseffektiva och kreativa lösningar!

Mat, dryck och service
Det ska alltid vara hög kvalitet på maten, tillagad med kärlek, oavsett om det är en grillbuffé för grabbar, en 3-rätters middag eller en Nobelmeny för era viktigaste kunder. Ibland passar det mycket bättre med ”enklare” mat och öl därtill, istället för dyra viner och champagne. Ska det vara ”topnodge” så ordnar vi det också.
Beroende på tema, syfte och budget tar vi fram en meny- och dryckesförslag som passar ditt event. Vi finns med under själva genomförandet och ser till att service samt kvalitet håller den nivå du satt.

Underhållning
Artistsverige har något att erbjuda alla smaker. Vi har kontakter både till agenterna till de riktigt stora artisterna, till moderatorer, stå-upp-komiker, eldartister till coverband. Utifrån din budget och önskemål tar vi fram förslag och sätter guldkant på eventet.

Miljö och atmosfär
Vi lägger stor tyngd vid miljön som eventet ska vara i. Vad är det för årstid? Centralt och anrikt eller ultramodernt? Ska det vara naturskön miljö eller betongdjungel? Utomhus eller inomhus? Avskalat eller galet lyxigt? Röd plysch eller vit segelduk? Båt eller land, ö eller berg… Som du ser är möjligheterna obegränsade. Vi pratar igenom tankar och idéer med dig och tar fram passande förslag. Fångar något ditt intresse tar vi med dig på visning. Det är mycket lättare att planera när man ser vad man har för utrymmen att leka med.

Välkommen med din förfrågan till oss på BSC!