Start

Vi som arbetar på BSC

The Concept Dinnershow

En extravagant show i Göteborg!
 

En extravagant show i Göteborg!

Förvänta dig underhållning på såväl scen som golv, från höga höjder och på tallriken i årens show på The Concept. Här förenas skratt och förundran i våra spektakulärt inredda lokaler. Förbered dig för en totalt drabbande upplevelse. Bienvenue!

Vårens show på The Concept lämnar ingen oberörd! 
Boka in ditt besök på The Concept & avnjut vår hemliga flerrättersmeny samtidigt som spektakulära artister underhåller dig i vårens show.
Låt oss fresta alla dina sinnen under en annorlunda kväll du sent ska glömma. Här får du ett ovanligt mottagande och vår ambition är genomgående överträffa dina förväntningar. Boka in en helkväll med middag i en kategori som passar dig och njut av helheten i samspelet mellan mat och show. Om du inte vill äta, eller kanske bara är lite nyfiken välkomnar vi dig att tjuvkika på underhållningen, medan du njuter av en god cocktail eller en kall öl i vår bar.

Möjligheter att lägga till:
• Utökat dryckespaket
• Nattklubbsbesök efter
• Transfer (taxi, limo, buss)
• Anmälningshantering
• Logi
• Konferens

Specialarrangemang och event

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera The Concepts lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnering
Hyr de fina lokalerna för en perfekt kväll med middag och show. Tillsammans kan vi utforma upplevelsen exakt enligt ditt företags behov och önskemål.