Start

Vi som arbetar på BSC

Dansaktiviteter med Tony Irving

Överraska kollegorna!
 

Överraska kollegorna!

Dans är förutom härlig motion, också roligt, ger social kompetens, smidighet och samhörighet. Att släppa loss och skratta tillsammans är bra för gemenskapen. Vi skräddarsyr en kurs för er beroende på hur lång ni vill att den ska vara och vi garanterar att ni kommer kunna ”rocka loss” på dansen efteråt.

Dans som aktivitet för grupper
– Under professionell ledning av Tony Irving tränar ni in olika danser – välj efter intresse eller gör ditt bästa med dansen du tilldelas. Lär er t ex vals, cha cha, foxtrot och/eller samba.

– Förslagsvis tränar ni lagvis på resp. dansform i ca 1h och därefter ytterligare 1h i träning med koreografi till dansen. Efter middagen (eller lunch) är det dags för grupperna att visa upp sina färdigheter. Laget med den bästa stilen koras.

– Alternativt har ni en tvåtimmarskurs tillsammans för att sedan komma ut till ett dukat bord med vit duk och levande ljus och en härlig buffémiddag som väntar. Snacka om att dansgolvet kommer bli populärt efter middagen!

– Ett trevligt inslag är att den duktiga föreläsaren Tony Irving också kompletterar den praktiska dansträningen med rolig anekdoter och berättelser om dansens historia och sociala koder vid dans.

Samla ihop gänget och dansa loss!

Om Tony Irving
Tony är mest känd för sin medverkan i Let´s Dance, men han är danspedagog och internationell domare, samt har tävlat på högsta internationella nivå inom ”Ballroom Dance”.

Tony är ofta engagerad vid events och konferenser som konferencier och för att hålla danskurser. Tony är också aktuell som föreläsare.

Tony arbetar även som koreograf för t ex events och modeshower.