BSC TRAVEL

BSC TRAVEL är för er som planerar en härlig resa med företaget, kan vara internt likväl som med kunder eller partners. I Sverige eller utomlands. Av oss får ni en helhetslösning inkl. flyg, logi, transport, program, konferenslokaler, aktiviteter och middagar.

NI FÅR HJÄLP MED ATT välja passande destination, sätta program och innehåll och arrangera specifika event på plats, t ex galamiddag med prisutdelning. Vi koordinerar, projektleder och administrerar, och är med under genomförandet och vid ev. inspektionsresor. Om ni önskar kan vi även ta fram en eventhemsida för er resa och sköta inbjudan och anmälningshantering åt er.

SPARA TID och låt oss lägga tiden på att söka lämpliga alternativ. Det kan vara flygtider att ta hänsyn till, läge och kapacitet på hotell samt inte minst kostnader att förhålla sig till.  Vi åker ofta ut på studieresor för att införskaffa kunskap och information om lämpliga destinationer. Vi rekar och rekommenderar! Ni väljer.

BSC BUSINESS SERVICE CLUB har funnits sedan 1987 och hjälper företag att lyckas med sina utlandsresor. Vi har erforderliga garantier ställda hos Kammarkollegiet.

VISSTE DU ATT…
Vi jobbar med Amadeus och kan snabbt se tillgänglighet och priser på önskat datum och destination. Är du medlem hos oss hjälper vi dig med både hotell, flygstol, hyrbil och restaurangbokningar utomlands.

KONTAKTA BSC TRAVEL 

Flygbiljetter, hotell & hyrbil

Som medlem hos BSC får du även hjälp med bokning av individuella resor. Vi tar fram förslag på flygtider och bokar flyg, hotell och hyrbilar – och om ni har egna avtalspriser på flyg så använder vi dem. Vi sköter det administrativa såsom biljetthantering, fakturering, ombokningar och avbokningar – och alltid med vår personliga service och hjälpsamhet.

Besökare till Sverige?

BSC fungerar även som DMC (Destination Management Company) eller ”Incoming” för era besökare till Sverige. Vi skapar minnesvärda program och tar hand om era internationella gäster här på plats. Läs mer om BSC Incoming

Klimatkompensera

Om ni vill kan ni klimatkompensera era flygresor genom att t ex köpa utsläppsrätter. BSC hjälper er med utsläppsrätter via Naturskyddsföreningen, 170 kr/utsläppsrätt (1 ton koldioxid).