Start

Vi som arbetar på BSC

Ulfsunda Slott

Designslottet 3 min från Bromma!
 

Designslottet 3 min från Bromma!

Det är en designad upplevelse att mötas på Ulfsunda Slott. Maten, atmosfären och den anrika slottskänslan möter det moderna och nyskapande. Tillsammans ger alla delar en perfekt inramning till ert möte eller konferens.

Underskatta inte en paus i ett vackert slott och en kopp kaffe i en salong som låter fantasin flöda. Här blir ert möte unikt, precis som platsen ni befinner er på.

De unika hotellrummen är alla designade olika, inget rum är det andra likt. Det finns både enkelrum och dubbelrum utspridda i fyra olika flyglar. Här äter och bor ni förstklassigt!

Aktiviteter att välja på:

- Vinkällaren. En rad olika provningar att erbjuda.
- SPA. Njut i slottets SPA, i filosofin ligger i det holistiska tänkandet – helheten.
- Bastuflotte. Precis nedanför slottet ligger den vedeldade bastuflotten förtöjd.
- Matstudio. Det senaste tillskottet på slottet, laga mat som riktiga proffs.

Historia Ulfsunda slott:
Det blir extra spännande att konferera eller kalasa på Ulfsunda Slott när man känner till lite om slottets historia. Briljera för dina gäster med kunglig kuriosa, t ex att Drottning Kristina har firat midsommar här. Anekdoterna är många, slottets historia anrik. Slottet byggdes under 30-åriga kriget, Lennart Torstensson lät uppföra Ulfsunda Slott mellan åren 1644-1647. En trappa ledde från borggården ner till en liten hamn i Ulvsundaviken, så att gäster som kom sjövägen över Mälaren kunde lägga till.