Start

Vi som arbetar på BSC

Julbord på Vaxholms kastell

Inklusive roliga aktiviteter i vackra valv.
 

Inklusive roliga aktiviteter i vackra valv.

Vaxholms Kastell erbjuder en unik och välkomnande atmosfär för såväl små som stora sällskap. Här finns det två varianter av julbord; i Pansarbatteriet serveras tradionellt julbord och i Minbaren serveras favoriterna från julbordet i flera olika tallriksserveringar.

Roliga aktiviteter
Få upp flåset och aptiten genom någon av aktiviteterna Jullagkampen eller Fångarna på Kastellet.

Alt 1. Jullagkampen, 10-120 deltagare. Ta fram kämpaglöden! Släpp loss energin och kreativiteten! Lagkampen är en inomhus aktivitet i uppvärmda lokaler.
Alt 2. Fångarna på Kastellet, 10-100 deltagare. Fångarna på Kastellet passar bra som inledning på en glad kväll, avslutning på en hektisk konferens eller helt enkelt en kul grej tillsammans med kompisgänget.

Givetvis kan ni även konferera innan julbordet eller enbart njuta av julbordet.

Traditionellt julbord
Njut av god hemlagad julmat såsom gravade laxar, fisk- och skaldjurpaté, rullsylta, tjälknöl av älg, viltköttbullar, inlagda saffranspäron och mycket annat. Missa inte alla våra sillsorter och vårt julgodis som vi lagt ner extra krut på.

Julbord i Minbaren
Den något annorlunda julmiddagen i Minbaren är för de sällskap som i lugn och ro vill bli serverade det bästa från julbordet. I Minbaren erbjuds ett annorlunda koncept för er som vill slippa resa på er och stå i kö utan bara sitta ner i lugn och ro och njuta av en trevlig middag. Ni serveras i flera serveringar det bästa från julbordets rätter. Att avnjutas tillsammmans med dryckespaket där passande dryck valts ut till respektive servering.

Transport
För er som har aktivitet innan julbordet bokar vi en taxibåt för färden ut till Kastellet och sedan kan ni åka med Cinderella hem efter julbordet. Gäster som enbart äter julbord åker med Cinderella tur och retur.