Start

Vi som arbetar på BSC

Vem bjöd in henne?

Bjud era gäster på något nytt och oväntat som händer!
 

Bjud era gäster på något nytt och oväntat som händer!

Ni kanske planerar en kick-off, cocktail eller kundevent.. Och funderar på en överraskande upplevelse att dela och minnas tillsammans. Bjud era gäster på något nytt och oväntat som händer!

Ta in ”Den hemliga gästen” – som blivit en stor hit i alla sällskap från slott till koja. Aktuell nyskapande underhållning med inhyrd person som låtsas vara t.ex ny konsult på företaget eller serveringspersonal. Eller reseguiden som får alla på bussen att undra vart de egentligen är på väg..

”Den hemliga gästen” är med på eventet som en gäst bland alla andra. Kanske skapar lite förvirring i minglet vid fördrinken. Bryter subtilt den sociala koden.
Under middagen håller personen tal och gästerna börjar att skruva på sig i stolarna. Talet avslöjar den rätta identiteten som inhyrt proffs och förmodligen inte nyanställd till mångas lättnad…eller besvikelse?

Uppläggen är många. Specialskrivna manus som blir uppbyggt dramaturgiskt så man sitter och undrar ”Detta är på riktigt ..eller?”..

Strategi och upplägg sker alltid i samråd med kunden. Som ofta bistår med info om någon gäst att inkludera i talet.

”Den hemliga gästen” talar flytande engelska och franska, passar därför utmärkt till den internationella publiken. Oförutsägbar komedi när det är som bäst!