Start

Vi som arbetar på BSC

Wallmans Köpenhamn

Internationell show i äkta Las Vegas-stil.
 

Internationell show i äkta Las Vegas-stil.

På Wallmans Cirkusbygningen, mitt i hjärtat av Köpenhamn, bjuds du på en storslagen helkväll med en internationell show, flerrätters middag och nattklubb – allt under samma tak.

UPPLEVELSEN
Medan ni avnjuter en utsökt flerrättersmeny blir ni serverade fantastiska shownummer under cirkussalens vackra kupol. Under kvällens gång är det paus mellan de olika shownumren så att ni hinner med att både prata, umgås och njuta av maten. Upplev fantastiska musikaliska tolkningar, underhållande artisteri, komik och flygande luftakrobatik. Showen tar dig i äkta Las Vegas-stil på en magisk resa full av magnifik scenshow, glittrande kostymer och musik av de största världsstjärnorna.
Showens stora final exploderar i ett äkta discoinferno och sparkar samtidigt igång en brakfest på Köpenhamns största dansgolv på Wallmans nattklubb!

Location, location, location
Med endast 35 minuters tågfärd från Malmö Central kommer ni till Wallmans i Köpenhamn som spelar sin show i ett av Danmarks mest kända landmärken: den anrika Cirkusbygningen. Cirkusbygningen byggdes 1886 och har plats för 1000 gäster. Wallmans ligger fem minuters promenad från Köpenhamns Hovedbanegård och är granne med Tivoli. Ingen besvärlig transport – då allt ligger centralt i hjärtat av Köpenhamn.