Start

Vi som arbetar på BSC

Wallmans Stockholm

En dinnershow utöver det vanliga!
 

En dinnershow utöver det vanliga!

Hösten på Wallmans kommer att bjuda på lite mer av allt. Nya showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland andra glamourens Lady Gaga och vi lyfter Discon som fyller 40 år med bl a Saturday night fever, och vi passar på att hylla våra legender, allt från George Michael till Pavarotti.

Maten och drycken inspireras från hela Piemonte distriktet i norra Italien. Vi blandar rätter och serverar dem med share-dining i en smakrik spännande meny. Vi serverar en unik upplevelse i samspel med show, mat och dryck.

BOKNING FÖRETAG
BSC hjälper företag med arrangemang och bokningar på Wallmans – oavsett om det gäller skräddarsydda specialevents eller färdiga middagspaket.

Specialarrangemang och event
BSC hjälper företag med specialarrangemang, event och helabonneringar på Wallmans. Du finner mer info längre ned på sidan.

JULFEST PÅ WALLMANS 2017

Från 21 november – 21 december startar vi julfesten på Wallmans!
Det är något särskilt med julen på Wallmans. Här kan ni avnjuta ett fantastiskt lyxig flerrätters meny med jultouch som avrundas med ett spektakulärt dessertbord i mysig julmarknadsatmosfär. Måltiden ackompanjeras av en gnistrande julshow och en kväll fylld av det där lilla extra utlovas. På Wallmans råder en genuin julkänsla.

BSC-julknapp

Specialarrangemang och event

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Wallmans lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnering
Hyr de fina lokalerna för en perfekt kväll med middag och show. Tillsammans kan vi utforma upplevelsen exakt enligt ditt företags behov och önskemål. Ni kan även få hjälp med att väva samman företagets egna programpunkter från scenen med Wallmans-ensemblens shownummer. Loungen är perfekt för mingel och välkomstdrink.

Konferens
Skräddarsy er nästa konferens i en annorlunda och inspirerande miljö. Den befintliga tekniska utrustningen möjliggör det mesta vilket effektiviserar planering och logistik kring arrangemanget.

Teknik
Lokalerna har en modern och komplett teknikutrustning för fullskalig show, vilket ger i det närmaste obegränsade möjligheter för en spektakulär inramning av en konferens, ett seminarium eller en workshop.
Ett stort antal skärmar, projektorer och olika typer av filmdukar kan nyttjas tillsammans med mycket flexibla videoserver för att skapa en dynamisk upplevelse.

Wallmans on tour
Succéproduktionen som genom åren glatt miljontals människor tar nya tag och finns nu äntligen tillgänglig till hundra procent för både publika och slutna evenemang runt om i landet. En show bestående av sex fullfjädrade artistproffs med otrolig scennärvaro. Denna turnerande version är anpassad för större evenemang för minst 200 personer och är skapad med både en internationell samt skandinavisk version.