Start

Vi som arbetar på BSC

Wallmans Stockholm

En dinnershow utöver det vanliga! Julshowen är nu släppt!
 

En dinnershow utöver det vanliga! Julshowen är nu släppt!

En kväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Nya showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland andra glamourens Lady Gaga och vi lyfter Discon som fyller 40 år med bl a Saturday night fever, och vi passar på att hylla våra legender, allt från George Michael till Pavarotti.

Svensk lyx i nya smaker.
Vi startar år 2018 med nya, lyxiga smaker i vår meny och denna gång kommer inspirationen från vårt svenska kök. Vi kommer locka fram det finaste ur våra klassiska rätter och krydda dem med en modernare tvist. Upplev de knapriga knäckebröden, dofta det brynta smöret och njut av den gröna ärtan på ett nytt, spännande sätt. Welcome to Sweden – Welcome to Wallmans.

JULSHOW PÅ WALLMANS

Välkommen in i en gnistrande värld! Ni serveras en trerätters, lyxig gourmémeny med touch av julens smaker serverad av kvällens stjärnor, som även levererar underhållning i världsklass.

Låt er också avslutningsvis imponeras och njuta av det oerhört uppskattade, överdådiga och dignande julbordet med gottesaker och genuin julkänsla. Julen är alltid lite bättre på Wallmans!

Ett perfekt upplägg för mindre och större grupper där allt ingår.

I paketet ingår:
• Trerätters lyxig middag
• Sittplats i A kategori
• Show
• Garderob
• Dryckespaket
• Kaffe
• BSC-värdinna som tar emot er och ser till att er kväll inleds på bästa sätt.

Tider:
18 .00 Baren öppnar
18.20 Dags att inta sina platser för middag och showkvällen startar
23.00 Kvällen fortsätter med dans

Möjligheter att lägga till:
• Utökat dryckespaket
• Nattklubbsbesök efter
• Transfer (taxi, limo, buss)
• Anmälningshantering
• Logi
• Konferens

Abonnering
Hyr de fina lokalerna för en perfekt kväll med middag och show. Tillsammans kan vi utforma upplevelsen exakt enligt ert behov och önskemål. Ni kan även få hjälp med att väva samman företagets egna programpunkter från scenen med Wallmans-ensemblens shownummer. Loungen är perfekt för mingel och välkomstdrink.

JULEN 2018
BSC hjälper företag med julfester, bokningar och företagsarrangemang på Wallmans Stockholm – kontakta oss direkt

BSC-julknapp

Specialarrangemang och event

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Wallmans lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnering
Hyr de fina lokalerna för en perfekt kväll med middag och show. Tillsammans kan vi utforma upplevelsen exakt enligt ditt företags behov och önskemål. Ni kan även få hjälp med att väva samman företagets egna programpunkter från scenen med Wallmans-ensemblens shownummer. Loungen är perfekt för mingel och välkomstdrink.

Konferens
Skräddarsy er nästa konferens i en annorlunda och inspirerande miljö. Den befintliga tekniska utrustningen möjliggör det mesta vilket effektiviserar planering och logistik kring arrangemanget.

Teknik
Lokalerna har en modern och komplett teknikutrustning för fullskalig show, vilket ger i det närmaste obegränsade möjligheter för en spektakulär inramning av en konferens, ett seminarium eller en workshop.
Ett stort antal skärmar, projektorer och olika typer av filmdukar kan nyttjas tillsammans med mycket flexibla videoserver för att skapa en dynamisk upplevelse.

Wallmans on tour
Succéproduktionen som genom åren glatt miljontals människor tar nya tag och finns nu äntligen tillgänglig till hundra procent för både publika och slutna evenemang runt om i landet. En show bestående av sex fullfjädrade artistproffs med otrolig scennärvaro. Denna turnerande version är anpassad för större evenemang för minst 200 personer och är skapad med både en internationell samt skandinavisk version.