Start

Vi som arbetar på BSC

Wallmans Stockholm

En dinnershow utöver det vanliga! Julshowen är nu släppt!
 

En dinnershow utöver det vanliga! Julshowen är nu släppt!

På Wallmans betyder hösten premiär för ny show och meny. Välkommen in i en värld där det serverar en flerrätters meny fylld av lyxiga smaker serverad av stjärnorna i den  fantastiska showen som pågår under hela kvällen. Låt dig imponeras av det intima och storslagna. Det blir en kväll du sent glömmer!

The Very Best of Wallmans
I höst serveras en lyxig meny bestående utav gästernas favoriträtter genom åren. Här sparas inte på krutet, utan låter den ena rätten smälla högre än den andra.

Forever Young
Den nya show bjuder på en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power när den är som allra bäst och rock i lite annan kostym. Det utlovas magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. Det här är en show du inte vill missa!

JULSHOW PÅ WALLMANS

Välkommen in i en gnistrande värld! Ni serveras en trerätters, lyxig gourmémeny med touch av julens smaker serverad av kvällens stjärnor, som även levererar underhållning i världsklass.

Låt er också avslutningsvis imponeras och njuta av det oerhört uppskattade, överdådiga och dignande julbordet med gottesaker och genuin julkänsla. Julen är alltid lite bättre på Wallmans!

Ett perfekt upplägg för mindre och större grupper där allt ingår.

I paketet ingår:
• Trerätters lyxig middag
• Sittplats i A kategori
• Show
• Garderob
• Dryckespaket
• Kaffe
• BSC-värdinna som tar emot er och ser till att er kväll inleds på bästa sätt.

Tider:
18 .00 Baren öppnar
18.20 Dags att inta sina platser för middag och showkvällen startar
23.00 Kvällen fortsätter med dans

Möjligheter att lägga till:
• Utökat dryckespaket
• Nattklubbsbesök efter
• Transfer (taxi, limo, buss)
• Anmälningshantering
• Logi
• Konferens

Abonnering
Hyr de fina lokalerna för en perfekt kväll med middag och show. Tillsammans kan vi utforma upplevelsen exakt enligt ert behov och önskemål. Ni kan även få hjälp med att väva samman företagets egna programpunkter från scenen med Wallmans-ensemblens shownummer. Loungen är perfekt för mingel och välkomstdrink.

JULEN 2018
BSC hjälper företag med julfester, bokningar och företagsarrangemang på Wallmans Stockholm – kontakta oss direkt

BSC-julknapp

Specialarrangemang och event

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Wallmans lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnering
Hyr de fina lokalerna för en perfekt kväll med middag och show. Tillsammans kan vi utforma upplevelsen exakt enligt ditt företags behov och önskemål. Ni kan även få hjälp med att väva samman företagets egna programpunkter från scenen med Wallmans-ensemblens shownummer. Loungen är perfekt för mingel och välkomstdrink.

Konferens
Skräddarsy er nästa konferens i en annorlunda och inspirerande miljö. Den befintliga tekniska utrustningen möjliggör det mesta vilket effektiviserar planering och logistik kring arrangemanget.

Teknik
Lokalerna har en modern och komplett teknikutrustning för fullskalig show, vilket ger i det närmaste obegränsade möjligheter för en spektakulär inramning av en konferens, ett seminarium eller en workshop.
Ett stort antal skärmar, projektorer och olika typer av filmdukar kan nyttjas tillsammans med mycket flexibla videoserver för att skapa en dynamisk upplevelse.

Wallmans on tour
Succéproduktionen som genom åren glatt miljontals människor tar nya tag och finns nu äntligen tillgänglig till hundra procent för både publika och slutna evenemang runt om i landet. En show bestående av sex fullfjädrade artistproffs med otrolig scennärvaro. Denna turnerande version är anpassad för större evenemang för minst 200 personer och är skapad med både en internationell samt skandinavisk version.