Start

Vi som arbetar på BSC

Wallmans Stockholm

En dinnershow utöver det vanliga!
 

En dinnershow utöver det vanliga!

Våren på Wallmans började redan 11 januari. Med ny, välsmakande meny och vår kanske bästa show genom tiderna kan det inte bli annat än vårkänslor i lokalen. Unna dig själv en lyxig helkväll i vintermörkret så ger vi dig en energiinjektion du kan leva länge på.

Välkommen in i värmen – Vintern blir alltid lite bättre på Wallmans.

The Very Best of Wallmans
I vår serverar vi en lyxig meny bestående utav våra gästers favoriträtter genom åren. Här sparar vi inte på krutet, utan låter den ena rätten smälla högre än den andra.

Forever Young
Den nya show bjuder på en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power när den är som allra bäst och rock i lite annan kostym. Det utlovas magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. Det här är en show du inte vill missa!

Möjligheter att lägga till:
• Utökat dryckespaket
• Nattklubbsbesök efter
• Transfer (taxi, limo, buss)
• Anmälningshantering
• Logi
• Konferens

Specialarrangemang och event

Event
Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera Wallmans lokaler så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Abonnering
Hyr de fina lokalerna för en perfekt kväll med middag och show. Tillsammans kan vi utforma upplevelsen exakt enligt ditt företags behov och önskemål. Ni kan även få hjälp med att väva samman företagets egna programpunkter från scenen med Wallmans-ensemblens shownummer. Loungen är perfekt för mingel och välkomstdrink.

Konferens
Skräddarsy er nästa konferens i en annorlunda och inspirerande miljö. Den befintliga tekniska utrustningen möjliggör det mesta vilket effektiviserar planering och logistik kring arrangemanget.

Teknik
Lokalerna har en modern och komplett teknikutrustning för fullskalig show, vilket ger i det närmaste obegränsade möjligheter för en spektakulär inramning av en konferens, ett seminarium eller en workshop.
Ett stort antal skärmar, projektorer och olika typer av filmdukar kan nyttjas tillsammans med mycket flexibla videoserver för att skapa en dynamisk upplevelse.

Wallmans on tour
Succéproduktionen som genom åren glatt miljontals människor tar nya tag och finns nu äntligen tillgänglig till hundra procent för både publika och slutna evenemang runt om i landet. En show bestående av sex fullfjädrade artistproffs med otrolig scennärvaro. Denna turnerande version är anpassad för större evenemang för minst 200 personer och är skapad med både en internationell samt skandinavisk version.