Start

Vi som arbetar på BSC

Wikparken

Här finns så mycket roligt att göra!
 

Här finns så mycket roligt att göra!

Wikparken har sedan 1995 varit en attraktiv park för stora som små grupper och känd för sitt stora utbud av roliga aktiviteter, särskilt motoraktiviteterna med t ex felstyrda gokarts, blindkörning och Nascar. Här finns också stora ytor och möjlighet till STORA events med utomhusscener och flertalet inomhusbarer.

Festlokaler
I parken finns tre olika festlokaler med olika karaktär och storlek, samtliga utrustade med bar och musik. Passar för exempelvis fest, produktlansering, konferens eller en mässa.
Anordna en fest på Wikparken och utnyttja hela anläggningen: festlokaler, barer, scener, ytor och personal. Ni får en unik miljö och allt förberett för en sjudundrande tillställning. Allt ordnas åt er med ljud, ljus, mat, underhållning och om ni så önskar roliga tävlingar och aktiviteter ända in på småtimmarna.

Motor-aktiviteter
Wikparken är känd för sina unika motoraktiviteter! Kombinera de olika aktiviteterna till en motordag – eller välj en och väck dina konferensdeltagare till liv!
– Nascar
Drömt om att köra en Nascar tävling? Nu har du chansen! På en hydralisk plattform står två nascarbilar uppställda och ger dig en upplevelse ut över det vanliga. Prova vår unika motoraktivitet där du får uppleva hur det skulle vara att tävla i en Nascarbil. Bilen ruskar och kränger med precision efter dina rattrörelser. Shiftlight, varvräknare, skålade stolar, ja allt är äkta och är en upplevelse utöver det vanliga.
– Crosscart
– Felstyrd gocart
– Utomhus gokart på ÖsWe Ring
– Blindstyrning
Med förbundna ögon tar du dig runt banan med hjälp av lagmedlemarna som också sitter i bilen.
– Segway
Slalom, polo eller turåkning

Teambuildingaktiviteter
– Komjölkning
– Asfaltscurling
– Hinderbanan Planket
– Svarta Änkan – hela laget ska igenom nätet
– Havet – hela laget ska över plank-havet.
– Bågskytte
– Kasta yxa
– Laserskytte
– Blåsrör
– Kastkniv
– Hästsko
– Lasso
– Lerduva
– Prickskytte
– Bullride
– EcoAim Laserpistol

Grilla
En nytt inslag på Wikparken är det nya matkonceptet med själv-grillning. Stora fat med färskvaror, kött, fisk, laddas upp som ni själva tillagar på grillarna. Bakad potatis och andra tillbehör som såser och hemmagjorda kryddblandningar finns förberett. Underbart gott och trevligt att laga tilsammans.

Festivalområde och scen
På sommaren blomstrar Wikparken och det 35.000kvm stora området fylls av festivaler, underhållning och gäster. I parken anordnar vi flera återkommande festligheter däribland 4th of July firande och American Country Festival.